KICZKOK Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 Ello! W domu zrobilem terminal. Laczy sie on z internetem poprzez drugirgo kompa ( kozysta z DHCP ).. Na terminalu kiedy zrobie ping IP wirtualnej polski to pinguje ; ale gry zrobie ping www.wp.pl juz nie dziala :/ jestem poczatkujacym userem Fedory i prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 twój problem jest najprawdopodobnie związany z usługą DNS. Sprawdz czy podales dobre adresy w konfiguracji sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICZKOK Napisano Listopad 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 tak naprawde to ja nic nie podawalem o DNS'ie !! nawet nie wiem gdzie tego szukac, ani wpisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 poszukaj w /etc/resolv.conf tam wpisz nameserver 194.204.159.1 nameserver 194.204.152.34 to sa servery DNS TPSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICZKOK Napisano Listopad 2, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 Wielkie dzieki !! Dziala !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2004 Służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi