Wywern Napisano Marzec 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2009 Dzisiaj po yum update NetworkManager przestał mi łączyć automatycznie sieć. Żeby jeszcze wifi, to może bym zrozumiał, ale eth1! Nie mam dostępu (zaszarzone) pole w konfiguracji połączenia żeby łączyło automatem Dodam, że ręcznie mogę połączyć, i działa. Jak w sposób cywilizowany przywrócić starą wersję? (oprócz ściągnięcia rpm'ów i instalowania z wymuszeniem nadgrania starej wersji..., bo jeśli pominę choćby jeden pakiet to może nie działać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2009 Poczekaj chwile i zrob update. Dostepna jest juz klolejna wersja NM (mam nadzieje, ze poprawiona), tyle ze poki co sie nie instaluje ze wzgledu na jakies problemy z kluczami gpg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywern Napisano Marzec 10, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2009 poczekaj chwile i zrob update. Dostepna jest juz klolejna wersja NM (mam nadzieje, ze poprawiona), tyle ze poki co sie nie instaluje ze wzgledu na jakies problemy z kluczami gpg... próbowałem na drugiej karcie sieciowej, ale bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Marzec 11, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2009 Najnowsza wersja NetworkManager-0.7.0.99-3 rozwiazuje problem (zarowno FX jak i F11) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywern Napisano Marzec 12, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2009 Najnowsza wersja NetworkManager-0.7.0.99-3 rozwiazuje problem (zarowno FX jak i F11) Pozdro Z tym, że nie u mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Marzec 12, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2009 Uruchom system-config-network i zaznacz w ustawieniach eth0 "Zarządzane przez NetworkManager" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi