..::DAN::.. Napisano Marzec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2009 Witam... A więc spotkałem się z takim dziwnym i głupim problemem, gdy próbuje uruchomić jakąkolwiek płytę to działa ale jedna nie chce i nie wiem czemu ;P, a jest to płyta z Fedora 9. Na początku pomyślałem, że coś z napędem ale inne działają i płyta z F10 też działa, żeby nie winić płyty to powiem, że jest sprawna pod WIndowsem uruchamia się prawidłowo jak i bootuje. Spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Marzec 31, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2009 To mi wygląda na zabezpieczenie przed użytkownikami chcącymi zainstalować system w starej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::DAN::.. Napisano Kwiecień 1, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2009 a coś takiego istnieje? nie słyszałem o takim zabezpieczeniu ... Dobra dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi