KICZKOK Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 Czy ktos wie gdzie mozna znalezc opis kompilacji jakieggos nowszego jadra 2.6 - bo jak znajduje to same 2.2 lub 2.4 - a one sa juz stare jak swiat. Mam jeszcze jedno pytanie ile zajmuja wasze jadra - jak ja okroilem to mi zajmuje 1,1 Mb i zdaje mi sie ze juz nie moge bardziej go okroic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 Trzeba troche poszukać w google.com !!! a na pewno znajdziesz KOMPILACJA JĄDRA linux 2.6.0 A tu przekompilowanie istniejącego zdodaniem ntfs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICZKOK Napisano Listopad 4, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 Chodzi mi o opis kompilacji ale ktory zawiera dokladny opis funkcji :/ a tego wlasnie do nowych jader nie moge znalezc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 oprzyj się o opis jądra 2.4, większość opcji jest ta sama, a nowych przeczytasz w helpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 Chodzi mi o opis kompilacji ale ktory zawiera dokladny opis funkcji :/ a tego wlasnie do nowych jader nie moge znalezc ! W bardzo znanym i odwiedzanym równiez przeze mnie serwisie jest opis jajka 2.6 jajko 2.6 Trzeba tylko poszukać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki Napisano Listopad 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2004 Co do opisu kompilacji to jest ich mnostwo w sieci, a czy sa akurat do wersji 2.4 czy nowszej, to raczej nie stwarza wiekszej roznicy, bo zasada w koncu jest ta sama. Polecam po prostu podczas konfiguracji dokladne czytanie opisu opcji, do nielicznych tylko nie ma opcji help . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi