x0x00 Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 Własnie ukazała się Fc3 RC zmian w stosunku do wersji fc3beta3 jest niewiele ( kosmetyka min, inne tła troche inne ikony itp itd ) za wyjatkiem kernela 2.6.9 ! którego uswiadczymy w w tej wersji Pozdrawiam Wszystkich z forum link: http://fedora.linux.duke.edu/FC3-rc/3/i386/iso/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Listopad 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2004 A'propos Kernela 2.6.9 to uzywam go od wczoraj z FC2. Z malo fachowych i przyziemnych dupereli, zauwazylem, ze zaczelo mi sie odpalac demo UT2004, ktore na 2.8.1 u mnie nie dzialalo. Stery do karty graficznej zostaly w wersji, ktorej uzywalem wczesniej. Pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Listopad 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 ciekawe skad miales kernela 2.8.1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Listopad 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 mialem na mysli 2.6.1 ;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Listopad 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 no ja mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi