RadekK Napisano Listopad 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2004 Witam. Od jakiegoś tygodnia, kiedy grzebałem trochę przy twardych dyskach (aczkolwiek i tak wszystko wróciło do stanu sprzed "zabawy") uruchamianie FC2 zatrzymuje się na napisie wspomnianym w temacie... tak samo dzieje się na jądrze 2.6.7 i 2.6.5. System udaje mi się uruchomić tylko jeśli wcisnę I po napisie "Press 'I' for interactive startup".. chociaż samo wykrywanie sprzętu pojawia się po kolejnym tekście - "Entering non-interactive startup" Będę wdzięczny za rady, bo obecny stan rzeczy jest "lekko" niewygodny btw. na forum znalazłem podobny problem, ale to trochę inaczej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yurt Napisano Listopad 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2004 uruchamianie FC2 zatrzymuje się na napisie wspomnianym w temacie... Miałem podobny problem po zainstalowaniu jadra 2.6.8-1.521. Wieszał mi sie system na wykrywaniu sprzętu. Okazało sie winny był tu modem kablowy na USB po odłączeniu którego system startował bezproblemowo... Pomogło wyłączenie kudzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekK Napisano Listopad 12, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2004 Dzięki za radę... wyłączenie kudzu może i nie jest na dłuższą metę rozwiązaniem ale już zasysam FC3, może tam takich 'bonusów' nie uświadczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Listopad 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 kudzu w fc3 chodzi faktycznie troche szybciej ale i tak uwazam ten wynalazek za porazke ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi