user_1990 Napisano Czerwiec 3, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2009 Tylko że nie mogę znaleźć nigdzie tego pliku secpol.msc . Przez uruchom też nie działa. Co mam robić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crusiek Napisano Czerwiec 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2009 Tylko że nie mogę znaleźć nigdzie tego pliku secpol.msc . Przez uruchom też nie działa. Co mam robić ?? Spróbuj odpalić przystawkę mmc (start->uruchom wpisać mmc i wcisnac enter)i z niej plik -> otworz przejsc do windows\system32 i tam poszukac secpol.msc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user_1990 Napisano Czerwiec 3, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2009 Również nie ma I co teraz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crusiek Napisano Czerwiec 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2009 Widac masz wersję home premium, pozostaje ci edycja rejestru zrób sobie najpierw jego kopię. odpal regedit, poszukaj wpisu: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\ - poszukaj folderu o nazwie: Lsa i kliknij na nim - w prawym polu edytuj "LmCompatibilityLevel" - zmień na 1 i potwierdź - zresetuj kompa nie jestem w 100% pewien czy to rozwiąże twój problem, ale warto spróbować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zybex_pl Napisano Czerwiec 3, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2009 Widac masz wersję home premium, pozostaje ci edycja rejestru zrób sobie najpierw jego kopię. Ja też miałem home premium /legal z lapkiem/ - zadziałało od strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user_1990 Napisano Czerwiec 4, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 4, 2009 Dalej to samo zmieniłem to co mówiłeś i nic.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 Dalej to samo zmieniłem to co mówiłeś i nic.... Jaką komendą ustawiasz hasło dla samby ? smbpasswd -a nazwa_uzytkownika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi