infern Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Witam, Potrzebuję stworzyć ankietę na swoim serwerze, może śmigać na apachu, zna ktoś jakiś opensource? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Szczerze mówiąc, nie rozumiem za bardzo pytania Chcesz zrobić stronę z ankietą? Napisz w PHP, tak z godzinka/dwie roboty do doprowadzenia do stanu używalności. Szybciej byś zrobił niż otrzymał tu odpowiedź (a tutaj dość szybko się ją otrzymuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infern Napisano Czerwiec 9, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Wiem, że bym zrobił szybciej, ale ani zasobów ani czasu na to nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Witam, Potrzebuję stworzyć ankietę na swoim serwerze, może śmigać na apachu, zna ktoś jakiś opensource? joomla, drupal (jest w repo fedory) raczej wszystkie bardziej znaczące się cms. A jak nie chcesz takich automatów to nawet html,css i javascript pomoze i to bez jakiś arcy sztuczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Czerwiec 9, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2009 Na google na 100% znajdziesz tutorial jak stworzyć prostą ankietę, czy to w html, php itd. Sam kiedyś szukałem i znalazłem więc powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi