irkowy Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Witam, wiem że gdzieś to było na formu ale nie moge znaleść, a potrzebuje szybkiej odpowidzi (bo mam ochotę na format i MDK 10.1 ). Mam taki problem - podczas normalnej pracy FC potrafi całkiem sie zatrzymać tzn nie całkiem ale jakiś proces zajmuje 100% procesora i nic nie mozna zrobić. Zna może ktoś rozwiązanie. Z góry dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x0x00 Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Po pierwsze to zrób update do kernela 2.6.8 i sprawdź czy dalej Ci się to dzieje ( U mnie pogogło ) Podrugi nmoże to być wina pamięci , dysku , lub procka powodzenia MDK 10 - nie warto a może FC 3 jest juz wersja RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 MDK 10 - nie warto a może FC 3 jest juz wersja RC Jutro albo dziś wieczorem już powinna być na serwerach wersja oficjalna Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 podczas normalnej pracy FC potrafi całkiem sie zatrzymać tzn nie całkiem ale jakiś proces zajmuje 100% procesora i nic nie mozna zrobić. Zna może ktoś rozwiązanie. najprosciej to ps aux i zobaczysz jakie masz procesy uruchomione, ktorys z nich muli :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Jutro albo dziś wieczorem już powinna być na serwerach wersja oficjalna Jutro o 21 :-) http://www.redhat.com/archives/fedora-test...r/msg00689.html /update/ Źle przeczytałem Fedora już jest na serwerach, ale dostępna dla wszystkich będzie dopiero jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Wielkie emocje :-) .... co chlopaki ?? ja juz nie moge wytrzymac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekz Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 polecam komende top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi