Rafal_B Napisano Czerwiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 Witam Czy mogę prosić o pomoc w konfiguracji logów dla rutera linux FC4 aby były rejestrowane przeglądane strony www w małej sieci lokalej. Pzd. Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2009 Cytat(Rafal_B @ 18 Jun 2009, 21:03 ) <{POST_SNAPBACK}> Witam Czy mogę prosić o pomoc w konfiguracji logów dla rutera linux FC4 aby były rejestrowane przeglądane strony www w małej sieci lokalej. Pzd. Rafał Jaką pomoc? SQUID ci w tym pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Czerwiec 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2009 Po co od razu squid? Wystarczy na iptables ustawić logowanie pakietów wychodzących na port 80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2009 Po co od razu squid? Wystarczy na iptables ustawić logowanie pakietów wychodzących na port 80. Co da Ci bardziej przydatne informacje, czy wpis że ktoś wchodził na www.redtube. czy, że odebrano 200 pakietów z adresu 85.122.23.90 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 19, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 19, 2009 Co da Ci bardziej przydatne informacje, czy wpis że ktoś wchodził na www.redtube. czy, że odebrano 200 pakietów z adresu 85.122.23.90 Tu są niepełnoletni (np. ja)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Czerwiec 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 20, 2009 Tu są niepełnoletni (np. ja)... Ale i tak już znasz cały adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi