nestoor Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 http://www.alfica.mybrute.com Klikamy na linka , w "type here" wpisujemy jakas niezajeta nazwe i "Validate". Wszystko odbywa się losowo , toczy sie walki ( ktore widac ). Codziennie mozna stoczyc tylko 3 walki wiec zajmuje max 5 minut dziennie( za pierwszym razem 6 walk), mozna zapisywac sie do turniejów ( zapisywac sie do klanów ). Przy zakladaniu konta nalezy ustawic haslo. Konto zaklada sie bez podawania jakiegokolwiek e-maila lub innych danych. Ps konto mozna zalozyc z linka bez mojego "nicka", ale jesli zalozycie z mojego to bede wdzieczny bo dostane 1 pkt xp Smiley. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 24, 2009 normalnie pokemony (ypppi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Czerwiec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2009 Przynajmniej nie ukrywał faktu, że to reffer Próbowałem zagrać w to z poziomu iPhone ale się nie włączyło, wywalało jakieś błędy ciekawej treści no cóż wszędzie jest miejsce na pomyłkę (nie wliczając Świata Linux oraz samego "Tux the God" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi