mynus Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip13 Napisano Listopad 7, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2004 Jak ktos jest z Ostrowa Wielkopolskiego i zassa to prosze o kontakt: GG:1866878 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y014 Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 A jak ktos zassa to niech ssie dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Theriel Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Zamierzam kończyć ssać niedługo wersję Fedora Core 3 DVD, do Krakowa jadę na czwartek-niedzielę, więc jakby coś trzeba było to mogę podrzucić... #-]. Problem jest tylko jeden - nie mam nagrywarki DVD (kupuję za jakieś 3 tygodnie), więc musiałbym obraz rozbić rarem na 4-5 płyt, ale to chyba nie problem #-]/ Pozdrawiam Theriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 (edytowane) ja nie mam DVD, ale juz ciagne wersje na CD, jade na dwoch laczach wiec jutro powinienem miec (jak transfer bedzie dobry i nic sie nie popsuje) heh, no i zassało , jakby ktoś chciał to mam wersje na 4CD Edytowane Listopad 9, 2004 przez mynus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojennaja Napisano Listopad 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 A jak by ktoś mógł z okolic Zabrza, tylko nie DVD PLEASE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2004 Szlag mnie juz trafia. Trzeci raz już ściągnąłem i tylko disk4 mam bezbłędny(a akurat tego nie potrzebuję) - pozostałe 3 ciągle z błędem md5sum. Co gorsze błędy są krytyczne, bo nie da rady zainstalować nawet wersji minimalnej. Może ktoś ze Szczecina ma i mnie może poratować. GG:4523629 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi