fafig Napisano Czerwiec 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2009 Aurox - no comment. swego czasu wywalilem 40zl na 7cd, parodia redhata :|. nie wiem co oni tam zrobili, ale to badziewie sie wleklo jak zolw...nie ma co RedHat żondzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Czerwiec 28, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2009 fafig - wiesz kiedy zaczynałem przygodę z krainą pingwinów wiedziałem o różnorodności dystrybucji tyle co o uprawie ryżu po za tym wtedy miałem tylko modem Neozdrady a w Aurox 12 była ładna paczka automatyzująca instalację i korzystanie maksymalnie no i KDE chyba miało wersję 2.x a potem około Aurox 12 KDE 3.x Nie prawda bo Debian jest cesarzem T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Czerwiec 28, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 28, 2009 ja mialem pierwsza dystrybucje redhat 5.1 (notabene z ksiazka Naby Barkakatiego), no ale coz ja moglem sobie kompilowac na celeronie 533. kompilacja kernela 30 minut - podziekowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Czerwiec 30, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 30, 2009 Ojjj to ciekawe ile by potrwała kompilacja Wine chyba nie chcę znać odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi