arcisz Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 mam Fedore Core 2, jak w łatwy sposób (bez ściągania iso i bez ściągania/instalacji pojedynczo pakietów) update'ować system ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 Sorry ale jak zamierzasz dokonać upgrade'u bez niczego ?? z niczego cos ?? D. Coppierfielda sie naogladales ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pigmej Napisano Listopad 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2004 moze gosc umie telepatycznie ps naucz mnie tego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcisz Napisano Listopad 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2004 pomyśl. chodzi o to czy można to zrobić w łatwy sposób np. up2date jeżeli tak to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2004 pomyśl. chodzi o to czy można to zrobić w łatwy sposób np. up2date jeżeli tak to jak? http://linux.duke.edu/%7Eskvidal/misc/fc2-...te-with-yum.txt Jeszcze przeczytaj sobie Release Notes (szczególnie rozdział o udev, jakby potem coś nie działało). No i na wszelki wypadek zarchiwizuj /etc ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2004 bez ściągania/instalacji pojedynczo pakietów hmm.. to mnie troszke zmylilo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perbeatus Napisano Listopad 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 A ja mam pytanko tego rodzaju: Czy jest jakiś problem z upgradem do FC3 z iso przy przekompilowanym własnym kernelu? Z góry dzieki za odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek02 Napisano Listopad 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 chcialbym sie dowiedziec czy (_wogule_ → w ogóle) ORT warto updatowac system z fc2 do fc3 ? i czy za duze ryzyko nie jest...bo z tego co czytalem na forach to wiele problemow jest z fc3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shoo Napisano Listopad 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 ja apdejtowalem z fc2 do fc3 i dziwne bo trwalo troche dlugo (3,5 godziny) ale system wpozo, duzo szubszy jak fc2 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.misha. Napisano Listopad 11, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2004 Hi! W sumie mam kde 3.3.1, gnome 2.8 i nowe jadro, ale zaczynam upgrade distro do fc3 yum'em - zobacze co z tego wyjdzie ;-> Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi