feler404 Napisano Sierpień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 Witam Mam do was pytanie, czy nie znacie osób(polaków) koordynujących open-source-owe projekty w obrębie Linux-a ? Chodzi mi o ludzi, którzy ze źródeł robią oficjalne pakiety do Ubuntu czy Fedory? Jeśli znacie takiego kogoś lub sami się tym zajmujecie bardzo chętnie poznam i nawiąże współprace. Do publikacji jest skończony projekt do nauki języka łacińskiego, gramatyka i słówka. Jak ktoś by się znał na robieniu instalek na Pythonowe produkty(GPL) pod Windows też chętnie zapraszam do dyskusji. Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 Hmm, żadnego odzewu? Czy wszyscy na priv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moorray Napisano Sierpień 16, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2009 Paczkowanie nie jest trudne, dalej ludzie, jeśli ktoś ma jeszcze wakacje to może być jego szansa @feler404 Jakich bibliotek graficznych używasz? Jeśli Qt (albo KDE) to może KDE Edu byłoby zainteresowane projektem? W ostateczności dodanie projektu do kde-apps.org nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feler404 Napisano Sierpień 17, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2009 >qmic spodziewałem się że to nie będzie takie proste, jednak w tym środowisku pewne sprawy wymagają dojrzenia. Na ten czas szukam ludzi z polskiego środowiska, tak żeby zobaczyć jak jest ruchliwe. Co prawda każdy zaangażowany jest w swoje projekty więc też nie ma co się dziwić >moorray projekt jest pisany na pythonie w GTK, a ściślej w pygtk i jak dobrze pójdzie pewnie trafi na gnome.org. dzięki panowie za uwagi zawsze to jakiś odzew, jeszcze kilka dni testów i ruszam na angielskie strony, choć dobrze by było mieć punk zaczepienia w polaku czekam na dalsze uwagi p.s. wrzucił bym źródła projektu ale trochę za dużo ważą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Sierpień 17, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2009 Ogólnie rzecz biorąc jak potrzeba to mogę pomóc chętnie, więcej na priv napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi