mlekolak Napisano Wrzesień 7, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2009 moze i ma ale ja jestem kompletnie zielony i (_niewiem_ → nie wiem) ORT oco chodzi jak to zrobic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snaqu Napisano Wrzesień 7, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2009 nie no bez urazy, ale serwer stawiasz na zew. ip. nie znając podstaw sieci ? A co do problemu na necie jest full poradników, wystarczy poczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlekolak Napisano Wrzesień 7, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2009 ja nie siedze 24h na internecie jak zapewne ty. Jak nie chcesz pomoc to sie nie odzywaj. Jak bym umial znalesc to bym nie prosil o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Wrzesień 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2009 "nie moge znalezc". szukales? gdzie? na jakich stronach? co wpisywales w google? i nie mow prosze ze nie ma. ciekawe kto siedzi 24h na necie. chyba ktos kto nie potrafi znalezc czegos...i kolega ma racje - nie znasz podstaw sieci to najpierw je poznaj... tak z ciekawosci czytales w ogole dokumentacje na stronie projektu? odblokowales odpowiednie porty w firewallu? w ogole napisz co zrobiles a nie ze nic nie potrafisz. linuksa nie da sie poznac siadajac przy kompie raz w miesiacu na 5 minut ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlekolak Napisano Wrzesień 8, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2009 Moge sie logowac jezeli podam ip 192.168.2.* koncowka zawsze sie zmienia jak zerwie polaczenie. Mam zainstalowany program noip wszystko dziala tylko problem jest taki ze jak wpisuje host np. mlekolak.noip.com to wyskakuje mi strona logowania routera a nie odpala sie apache czy logowanie ssh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snaqu Napisano Wrzesień 8, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2009 Piszemy ci przecież, że tak się dzieje jeśli nie masz przekierowanego portu, zapewne 80 (http) do twojego serwera. Zapewne nie wiesz jak.... http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official&hs=UN1&ei=-16mSvGmKdrajQfyvYG8Dg&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=forwarding+ports+edimax+br-6204wG&spell=1 1 proste zapytanie a tyle problemu, nie zapomnij ustawić ip statycznego dla serwera. Ew. na ssh 22 tez popraw, ftp 21 tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi