bieganj Napisano Wrzesień 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2009 Witam serdecznie, Czy możecie mi pomóc w rozwiązaniu problemu? A mianowicie muszę przenieść konta pocztowe z serwerka FreeBSD na którym działa sendmail, na serwerek F10 z postfix-em. Mam około 150 klientów, których muszę przenieść na nowy serwer. Pozdrawiam Czy ktoś wie jak to zrobić?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bieganj Napisano Październik 19, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2009 (edytowane) Witam serdecznie i ponownie zadaje pytanie Może w końcu koś odpowie Czy możecie mi pomóc w rozwiązaniu problemu? A mianowicie muszę przenieść konta pocztowe z serwerka FreeBSD na którym działa sendmail, na serwer F10 z postfix-em. Mam około 150 klientów, których muszę przenieść na nowy serwer. Czy ktoś wie jak to zrobić?????? Pozdrawiam Edytowane Październik 19, 2009 przez WalDo Połączenie tematów. Unikamy wprawdzie pisania postów pod własnymi, ale w dużym odstępie czasu każdy ma prawo do "podpompowania" tematu. Proszę nie zakładać nowych wątków na ten sam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi