thomas2411 Napisano Październik 13, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2009 Czy na tej wersji RedHata można zainstalować PHP >= 5.2.4, ewentualnie 5.3? Jeśli tak to jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafig Napisano Październik 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2009 z tego co sie orientuje to na 90% nie bedzie tej wersji php dostepnej na rh jako update, moze w rh6. pozostaje reczna kompilacja z zaleznosciami i instalacja do /usr/local Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas2411 Napisano Październik 15, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2009 Póki co znalazłem coś takiego: http://blog.famillecollet.com/pages/Config-en Skorzystałem, zainstalowałem i działa. Jest tego mnóstwo, wszystkie potrzebne pakiety Polecam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 27, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 27, 2009 Wiem że temat stary, ale dla potomnych odpisze: w Red Hat Application Stack v2, jest wersja: 5.2.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi