Muniek1 Napisano Październik 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2009 Witam, Umieszczam ten post w dziale NoName bo problem nie dotyczy bezpośrednio (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Otóż, na (_linuxie_ → Linuksie) ORT w ogóle nie udało mi się odpalić tunera: AverTV USB 2.0 Lite. Ale wydaje mi się że z nim jest coś nie tak. Na 2 dysku mam Windowsa XP i wiadomo są dla niego sterowniki. Ok więc zainstalowałem sterowniki i zonk Gdy próbuję włączyć tuner komputer się restartuje... . Jak myślicie to jest coś nie tak z tunerem w sensie sprzętu? Dodam, że kiedyś (tzn. przed formatem) tuner działał na Windzie ok... . Nie wiem co mogło się stać. Ma ktoś jakiś pomysł? Sprzętu raczej na gwarancje nie oddam bo miły pan który mi go sprzedał zamknął swój interes Pozdrawiam i proszę o odpowiedź lub jakieś sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Październik 15, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2009 A service pack-i do xp-eka poinstalowałes ? Nieraz przy instalacji sterów do windy pisze że xp-ek musi być z SP2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek1 Napisano Październik 18, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2009 Tak, tak mówiłem, że system jest aktualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi