Gość Napisano Grudzień 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2009 Hej, trzymać kciuki.. w poniedziałek 21.12.2009 podchodzę do egzaminu... będzie to męka ze względu na czas, w sumie 2 części po 3h. Czacha będzie dymić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 18, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2009 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 26, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2009 Zdane Egzamini nie był ciężki, ale sporo należało skonfigurować )) Polecam prep_guida, z którego sam się przygotowywałem. Oczywiści dla tych co nie mają czasu, a chcą się dobrze przygotować, zapraszam do mnie na szkolenie z RHS333 )) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofcik Napisano Styczeń 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2010 Zdane Egzamini nie był ciężki, ale sporo należało skonfigurować )) Polecam prep_guida, z którego sam się przygotowywałem. Oczywiści dla tych co nie mają czasu, a chcą się dobrze przygotować, zapraszam do mnie na szkolenie z RHS333 )) Pozdrawiam Czy jest jakaś specyficzna topologia używana przy tym egzaminie czy jest to po prostu serwer do skonfigurowania? -- Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2010 Powiem tylko, że nie jest to jeden serwer do skonfigurowania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofcik Napisano Styczeń 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2010 Powiem tylko, że nie jest to jeden serwer do skonfigurowania. Pozdrawiam Rozumiem, że NDA zabrania Zatem będę potrzebował więcej niż dwie wirtualki w różnych sieciach -- Pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 15, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2010 Moja dobra sugestia to nie patrz ile, ale co. Bo jak wiesz jak skonfigurować podane elementy, to nie ma znaczenia na ilu serwerach to każą zrobić Prep_guide naprawdę jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Styczeń 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2010 Pisząc o prep_guide masz na myśli tylko ten wykaz tematów stąd, czy coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2010 Pisząc o prep_guide masz na myśli tylko ten wykaz tematów stąd, czy coś jeszcze? Dokładnie ten. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infern Napisano Listopad 29, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2012 Intersuje mnie ten punkt: "Configure Postfix and Sendmail to" Czy rzeczywiscie slowo "and" jest wazne, czy bardziej chodzi o "or". Zawsze konfigurowalem tylko postfixa i nie chce mi sie wdrazac w sendmaila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 29, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2012 Chodzi o AND. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infern Napisano Listopad 29, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2012 Chodzi o AND. No to mnie sie to nie podoba, na RHCE bylo "or" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Listopad 29, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2012 Zawsze konfigurowalem tylko postfixa i nie chce mi sie wdrazac w sendmaila. "Wdrozenie" sendmaila sprowadza sie do usuniecia 3 znaków i startu uslugi. Takze tym etapem raczej sie nie przejmuj EDIT: A byc moze dodania trzech znaków - juz sam nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infern Napisano Listopad 29, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2012 "Wdrozenie" sendmaila sprowadza sie do usuniecia 3 znaków i startu uslugi. Takze tym etapem raczej sie nie przejmuj EDIT: A byc moze dodania trzech znaków - juz sam nie pamietam Trzymam Cie za slowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi