piotrino Napisano Grudzień 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2009 Witam, mam fedore 12 zainstalowana w wersji angielskiej. Nie moge uzywac znakow polskich jak pisze w firefoksie jakis post, czy jest mozliwosc zainstalania czcionki zeby mi pokazywalo polskie znaki w trakcie pisania....?Znalazle rozwiazanie gdzies w google bylo trzeba wpisac w konsole : export LC_ALL=pl_PL; firefox ale to nie pomoglo....Nie chcialbym przechodzic specjalnie na jezyk polski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Grudzień 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2009 A ustawiłeś polską klawiaturę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marispol Napisano Grudzień 24, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2009 Spróbuj zmienić układ klawiatury w System-Preferences-Keyboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrino Napisano Grudzień 25, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 25, 2009 A ustawiłeś polską klawiaturę? Ale "gapa" zemnie, jak instalowałem fedore po angielsku to klawiaturę ustawiałem też w angielskim, po zmianie na polki mogę pisać polskie znaki....Ze nie pomyślałem o tym!!!!!!! Podstawowe błędy robię Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi