Gość Napisano Styczeń 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 7, 2010 Hej, nie wiem czy to nie będzie potraktowane jako spam, ale co tam Otóż interesuję się trochę numizmatyką. Generalnie polskie monety okolicznościowe i kolekcjonerskie. Ostatnio stwierdziłem, ze troszeczkę muszę uprzątnąć je i pozbyć się nadmiaru. Więc jeżeli ktoś również jest w jakiś sposób zainteresowany, to zapraszam do mojej aukcji na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Styczeń 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 8, 2010 Ja mam podobne zainteresowania, jednak bardziej okazyjnie mogę dopełniać swoją kolekcję i nie ma też na to ani funduszy ani czasu. Co nie zmienia faktu, że trochę monet w swoich zbiorach już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2010 Od pewnego czasu też już nie poświęcam temu czasu. Troszkę pieniążków już w to włożyłem i teraz czekam aż się coś zwróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi