yeti Napisano Listopad 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 Wszyscy pytają się o instalowanie a ja się zapytam jak odinstalować Openoffice w fc3. Próbowałem przez Dodaj/usuń aplikacje i wywala mi że nie znalzion pakietu (Niezlokalizowany pakiet 'openoffice.org' wymagany przez 'openoffice.org-libs', '1.1.2','10') openoffice został zainstalowany przy instalacji systemu. Proszę o wmiarę prostą odpowiedź bo zaczynam swoją przygodę z linksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 uruchom termnal wejdz na konto roota i napisz: rpm -e openoffice.org openoffice.org-libs openoffice.org-i18n Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeti Napisano Listopad 14, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 dzięki zadziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Listopad 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 ja polecam takie rzeczy robic synaptic'iem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi