Ro-X Napisano Listopad 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2004 Uruchomil ktos tryb uspienia pod linuxem? Da sie to? Strasznie dlugo sie ta fedora uruchamia i wygodniej by bylo wprowadzac kompa w stan STR zamiast wylaczac. tak przynajmniej robie z windowsem i bardzo mi sie to podoba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AaaA Napisano Listopad 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2004 suspend jest możliwy bez żadnego problemu tylko z tego co wiem (proszę mnie poprawić jeśli się mylę) to zadna z wersij dostępnych obecnie jąder nie obsługuje hibernacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Listopad 17, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2004 wiec nastepe pytanie. jak wprowadzic (_linuxa_ → Linuksa) ORT w tryb STR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AaaA Napisano Listopad 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2004 apm -s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi