alkuzad Napisano Marzec 7, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 7, 2010 Selinux całkowicie wyłączony (/etc/selinux/config SELINUX=disabled) Curl w php nie działa - strona się nie ładuje. Mam zainstalowanego standardowego httpd ale phpinfo() zwraca, że cURL jest włączony : IMG Na serwerze zewnętrznym wszystko śmiga bardzo ładnie. Tak samo pod shellem. Co może być przyczyną problemu i jak go rozwiązać (widziałem już stary post na forum ale tam niczego nie ma) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matlas Napisano Marzec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 9, 2010 Ale nie rozumiem, jak strona się nie ładuje? Pokaż kod skryptu php gdzie używasz curla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Marzec 10, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2010 Problem rozwiązany na ircu fedory (freenode). Brakowało pakietu: php-pear-Net-Curl-1.2.5-3.fc12.noarch Po tym wszystko działa jak należy. P.S Jestem programistą i 5 linijek do kupy umiem poskładać Pozatym napisałem, że skrypt chodzi na zewn. serwerze to dlaczego miałby nie działać na localu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi