Gość Napisano Kwiecień 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infern Napisano Grudzień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2010 Czy mozesz uszeregowac rosnaco w skali trudnosci? EX333 Red Hat Enterprise Security: Network Services Expertise Exam EX401 Red Hat Enterprise Deployment and Systems Management Expertise Exam EX423 Red Hat Enterprise Directory Services and Authentication Expertise Exam OR EX318 Red Hat Enterprise Virtualization Exam EX436 Red Hat Enterprise Clustering and Storage Management Expertise Exam EX442 Red Hat Enterprise System Monitoring and Performance Tuning Expertise Exam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Grudzień 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 18, 2010 Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2010 Czy możesz uszeregować rosnąco w skali trudności? EX333 Red Hat Enterprise Security: Network Services Expertise Exam EX401 Red Hat Enterprise Deployment and Systems Management Expertise Exam EX423 Red Hat Enterprise Directory Services and Authentication Expertise Exam OR EX318 Red Hat Enterprise Virtualization Exam EX436 Red Hat Enterprise Clustering and Storage Management Expertise Exam EX442 Red Hat Enterprise System Monitoring and Performance Tuning Expertise Exam Pozdrawiam EX318 nei zdawałem. najłatwiejsze -> najtrudniejsze 333 423 401 436 442 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Grudzień 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2010 To ja moze równie zwiezle co kolega w pierwszym poscie: ? Znaczy, rozumiem, ze zdales RHCA? Jakos bardzo trudno bylo? I ile wydales na kurs i egzamin z ciekawosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2010 EX318 nei zdawałem. Jest łatwe. Najprawadopodobniej najławiejsze. Windowsowa klikologia. najłatwiejsze -> najtrudniejsze 333 423 401 436 442 Słyszałem, że 333 nie jest łatwe ze względu na krótki czas. Czy to prawda? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2010 Myślę, że do problemu czasu należy podejść podobnie jak na RHCE. Jak umiesz, to czasu masz aż nadto, jak nie umiesz to czasu brakuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shog Napisano Grudzień 4, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2011 Czy możesz uszeregować rosnąco w skali trudności? Ja bym uszeregował tak: EX401 EX423 / EX436 EX429 (po fakcie wydaje się, że niby nie jest trudne, ale trzeba się naprawdę sporo się pouczyć żeby zrozumieć jak działa) EX333 (szczególnie pierwsza część może zaciąć) / EX442 (niekonieczne intuicyjne, część rzeczy b. rzadko używana w normalnych warunkach i w ogóle spory przekrój) Inna rzecz, że każdy z tych egzaminów jest spokojnie do oblania niezależnie od swojej pozycji na tej liście i nie trzeba mieć wcale tak dużo niefartu żeby tak było. Każdy z nich (poza 423) widziałem oblany / powtarzany podczas mojego zdawania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 4, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2011 Każdy z nich (poza 423) widziałem oblany / powtarzany podczas mojego zdawania. Gratuluję zdania RHCA i RHCSS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofcik Napisano Wrzesień 27, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Mam i ja Wczoraj szybka sesja RHCSA/RHCE (dla odnowienia) i dziś z rana 4 maile: RHCSA/RHCE/RHCDS i RHCA A teraz przerwa od papierków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi