wiktor Napisano Listopad 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2004 Witam Używam fedorki już od roku i jestem z niej bardzo zadowolony bo praktycznie jak juz ją zainstalowałem i na swoje możliwości skonfigurowałem to pracuje bez zarzutu, brakuje mi tylko w niej 3d max'a i możliwości grania. Maksa staram sobie zastąpić Blenderem ale z grami to nie mogę sobie poradzić ponieważ mam kartę R9500 i nie mogę jej skonfigurować, nie wiem jak skompilować sobie kernela. Na necie dużo na ten temat jest napisane ale są to strzępki i pisane takim językiem gdzie dla takiego użytkownika jak ja to jest czarna magja. Do tej pory aktualizację jądra robiłem przez (_yum'a_ → yuma) ORT i wszystko działało, oprócz karty grafiki. Może ktoś z Was by napisał jakiegoś manuala do kompilacji jajka 2.6.9 takiego od “A” do “Z” dla ludzi prostych i umieścił tu na stronie. I w ogóle to o co chodzi z brakiem źródeł do kernela w FC3?. z góry wielkie dzięki ps a z angielskim to u mnie kiepściutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbloch Napisano Listopad 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2004 no i co? znalazłeś coś? Jeśli tak to [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiktor Napisano Listopad 28, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 Narazie nic , i powoli zaczynam wymiękać i kończyć tą nierówną walkę powrotem do windy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaero Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 (_przecierz_ → przecież) ORT w README dołączonym do źrodeł karnela masz opisane wszystko czarno na białym. W konfiguratorze masz w skrócie opisaną każdą opcję. Jeśli to za mało to (_przecierz_ → przecież) ORT wpisz w przeglądarce nazwę opcji. Co to za problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbloch Napisano Grudzień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2004 A no tylko taki,że wszzstko jest po angielsku... brak jest rzetelnego helpa po Polsku :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi