LenoX Napisano Maj 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 30, 2010 Witam, pół roku męczyłem się z komputerem pod Fc12 i chwilę pod Fc13. Problem objawiały się zamrażaniem kompa w trakcie uruchamiania Fedory, instalowania nowej Fedory. Co więcej, komputer nie raczył się wyłączyć o własnych siłach. Trzeba było wiecznie naciskać strzałki lub enter. Na dodatek przycinały się filmy, muzyka itd. przy starcie pojawiał się błąd: pci 0000:00:00.0: address space collision Rozwiązaniem jest wgranie nowego biosa z http://www.gigabyte.com.tw/products/produc...2&dl=1#bios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziad Napisano Czerwiec 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2010 Napisz czy ten blad zniknal, bo ja mam taka sama plyte i po wgraniu nowego biosu dalej sie wyswietla komunikat o kolizji. Proca mam troche innego bo Phenom X2 555. Jego obsluguje dopiero wersja F3. A jeszcze jedno, updatowales z opcja "keep DMI data" na enable czy disable ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi