bury Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Mam taka sytuacje ze niedawno sformatowalem dysk c na ktorym mialem zainstalowany OS. podczas formatowania zmienilem system plikow dysku c z fat32 na ntfs (a reszta partycji jest w systemie fat32) . od tej pory komputer dziala mi duzo wolniej. czy to mozliwe ze to jest spowodowane tym ze jedna partycje mam w ntfs a reszte w fat32. Prosze o pomoc. Z gory dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 A możesz jasniej? Co to za OS? Co ma Fedora do ntfs i do fat32? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Jesli bury pisze o oznaczeniu dysku C to pewnie mamy do czynienia z Windowsem, jesli dodac ntfs to pewnie 2000 lub xp, 2003. Anyway - jaki system chodzi ci wolniej, bo Fedorze to chyba nie bardzo zalezy czy to fat czy ntfs (pomijajac zapis). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi