Scorpion Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Czesc mam banalny problem ale nie wiem jak sie dowiedziec nazwy partycji spod windy. df nie wyswietla za duzo a fdisk nie dziala (command not found). Moze ktos wie jak podlookac partycje albo jak zrobic zeby polecenie fdisk dzialalo ? man fdisk o dziwo dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ireq Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Total Commander z odpowiednia wtyczka do przegladania partycji ext2 TUTAJ o ile wiem w nowej wersji ta wtyczka juz jest nie trzeba instalowac. Ale jesli chodzi o sama nazwe partycji to przeciez jesli masz jeden dysk...to partycja podstawowa hda1 a rozszezone od hda5 itd. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Listopad 18, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Dzieki, to tez pomocne, ale ja chce widziec te partycje wyswietlone i tu jest problem bo nei wiem czemu fdisk nie dziala :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 /sbin/fdisk -l - pelna sciezka do komendy pamietaj po kresce jest małe L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Listopad 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2004 Dzieki bardzo )) smiga jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi