agentx Napisano Wrzesień 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2010 Witam, Stworzyłem sobie vhosty w apache, dopisuje do pliku /etc/hosts np.: strona.localhost Wszystko działa ale tylko do restartu systemu. Po restarce plik /etc/hosts jest czyszczony do standardowej zawartości. Co z tym zrobić, wcześniej mi nie czyściło miałem dopisane z 10 hostów i działało, ale po którejś aktualizacji czyści moje wpisy. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stark Napisano Wrzesień 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2010 Witam, Stworzyłem sobie vhosty w apache, dopisuje do pliku /etc/hosts np.: strona.localhost Wszystko działa ale tylko do restartu systemu. Po restarce plik /etc/hosts jest czyszczony do standardowej zawartości. Co z tym zrobić, wcześniej mi nie czyściło miałem dopisane z 10 hostów i działało, ale po którejś aktualizacji czyści moje wpisy. Pozdr. Może to trochę niezby finezyjna metoda ale spróbuj usunąć network-managera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Wrzesień 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 13, 2010 To może jeszcze bardziej finezyjna, mniej szkodliwa Po prostu po wprowadzonych zmianach w hosts odbierz wszystkim prawa do zapisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi