urys Napisano Listopad 18, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2004 Jak w temacie. Podajcie mi gdzie mogę to wypchnąć. W ramach podziękowań za pomoc dla fedorawiczów na forum chcę sie podzielić moją pracą. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 to jest do fedorki 3 , a do fc2 masz coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urys Napisano Listopad 19, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 co za problem ja mam to zainstalowane na FC2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 ok spoko to jak już gdzieś to udostępnisz to ja zainstaluje w fc2 (_napewno_ → na pewno) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 A P E L Może jakaś litościwa dusza jednak ma parę metrów wolnej powierzchni do udostępnienia, żeby @urys mógł podzielić się z nami efektami swojej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 Już wysłałem do niego pm bo mam miejsce Czekam na kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urys Napisano Listopad 20, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2004 właśnie się odezwałem do piotra82 czekajcie na wyniki naszych działań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi