Piotr82 Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 Zrobiłem sobie dzisiaj w fc2 update i wskoczył mi nowy kernel. kernel#2.6.9-1.3_FC2 Zrobił sie jako dodatkowy obok kernel#2.6.8-1.521 dla którego również dzisiaj udało mi się zainstalować sterowniki ati. http://www.fedorafaq.org/#radeon No i nie wiem co to za nowy kernel ? ps. aha i do fc2 xorg dodali bo już sie zagubiłem , w fc2 było xfree na początku bo instalowałem sam xorg z develop. ale teraz widze xorg w update i do tego naprawiło mi taki bład który miałem z x po zabawie z develop. xorg za***iście że dodali xorg , teraz x działają mi znowu tak jak należy i jeszcze ATI działa UPDATE : Nie wiem jak to się dzieje ,ale te sterowniki które zainstalowałem do ati działają mi z akceleracją w nowym xorg z update. A najlepsze że (_wogule_ → w ogóle) ORT działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Listopad 19, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2004 W FC2 był od początku xorg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi