pitbull82 Napisano Listopad 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2004 Zaobserwowałem jedną wkurzającą rzecz w Fedorze. Przy wyłączaniu systemu, ekran na kilka sekund staje się czarny, zupełnie nic nie ma, a w tym czasie trwa wyłączanie, dopiero po pewnym czasie na ekranie pojawiają się końcowe informacje dotyczące zatrzymywanych demonów. Czy da się coś z tym zrobić? Przyznam się szczerze, że dla mnie troszkę wkurzające to jest i zawsze zaczynam się zastanawiać - a może tym razem coś się stało :?: Po raz kolejny nie wiem czy dobry dział, ale jakoś ciężko mi się tu na razie odnaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 21, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2004 Tez tak mam, ale nie rozgryzałem w czym rzecz. Może to taka uroda FC3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ro-X Napisano Listopad 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 deaktywacja demonow jest ukryta za czarnym ekranem. jak nacisniecie jaki kolwiek przycisk to ekran deaktywacji (czytaj konsola) sie pojawi. elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitbull82 Napisano Listopad 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 Dobrze mówi - dać mu mleka Rzeczywiście tak jest To teraz jeszcze jak zrobić, żeby nie trzeba było nic klikać a pokazywała się na bieżąco lista zamykanych demonów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schiller Napisano Listopad 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 Mysle ze niektorzy pracowali nad tym zeby taki wlasnie ekran ukryc, ale jak widac wszystkim nie dogodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitbull82 Napisano Listopad 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 Jeśli o mnie chodzi, to lubię mieć poczucie kontroli nad systemem i wiedzieć co się dzieje. To tak, jakbym dał formatyowanie i by mi się ekran wyłączył, bo w sumie po co mam widzieć co się dzieje w danym momencie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Theriel Napisano Wrzesień 11, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 11, 2005 Tak, odkopałem stary temat. Tak, shame on me ;-]. A teraz przechodząc do rzeczy -> ktoś wie może jak wyłączyć ten domyślny silent shoutdown? Jak kolega prawie rok temu pisał -> lubię widzieć co się dzieje... Pozdrawiam Theriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi