pexerius Napisano Luty 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2011 (edytowane) Hi, mam problem z Windows 7 i .. z samba? Mianowicie komputer jest w domenie - BA nawet loguje sie do domeny - wszystko smiga az milo.. problem tylko jak zalogowac sie na konto domenowe bez sieci na komputerze? Po prostu sie nie da. Komunikat: "Nie ma obecnie serwerów logowania dostepnych do obslugi zadania logowania". Wersja Samby 3.3.8 - ale wydaj mi sie, ze to nie blad z samby a wynikajacy z ustawien Win7 HelP Edytowane Luty 11, 2011 przez WalDo Z administracja systemu Fedora niewiele ma to wspólnego - przenoszę, bo problem jest wg mnie albo z Windą albo siecią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Luty 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2011 Nie da się zalogować skoro nie masz sieci... wtedy się tworzy pewnie konto lokalne tymczasowe i tyle. Po wylogowaniu wszystkie dane z takiego konta znikają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi