Fallen Napisano Marzec 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2011 Znalazłem szczątkowe informacje o monoXNA czy ktoś kto się tym interesuje mógłby powiedzieć czy jest możliwość operowania w XNA pod fedorą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFustrr Napisano Marzec 12, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 12, 2011 MonoXNA jest frameworkiem kompatybilnym z XNA Microsoftu. Jeżeli nie ma problemów z Mono pod Fedorą, to nie widzę przeszkód by korzystać z MonoXNA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Napisano Marzec 13, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 13, 2011 Pomóglby ktos z instalacja? Na razie zainstalowalem MonoDevelop i mono.xna z svna tyle ze nie wiem co z tym teraz zrobic:) Cos czytalem ze w ./configure trzeba wlaczyc nunit ale nie wiem gdzie tego szukac. Wie ktos jak dodac do tego srodowiska XNA i jak zmienic nieudolne tlumaczenie monodevelopa na angielskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi