dredlord Napisano Listopad 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2004 Witam Pytania: - chce zbudować paczki KDE z src.rpm z otymilozowane pod atlona, opłaca się? - czy jest widoczna różnica w działaniu, szybkości KDE? Pozdrawiam :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2004 tutaj będzie http://dhost.info/coxis/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dredlord Napisano Listopad 23, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2004 OK Dzieki Ktoś instalował te pakiety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bug Napisano Listopad 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2004 to moze macie takie pakiety pod Intel Pentium M Centrino ? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YarZon Napisano Listopad 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2004 A jakie pakiety oplaca sie jeszcze kompilowac? Mam juz X'y i czesc gnome. Co jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2004 Witam!! Apropo GNOMA to jakoś po kolei trzseba to kompilować, czy nie ma różnicy!! Pakiety ale dla make tgz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 Pakiety ale dla make tgz Źródła w pakietowej dystrybucji? Chyba żartujesz... Jak będziesz chciał potem zainstalować jakiś program wymagających Gnome lub jego bibliotek, to będziesz musiał wszystko ręcznie kompilować - pakiety rpm nie będą miały spełninych zalezności. Ja dziękuję takie coś potem aktualizować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 26, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2004 (edytowane) Ktoś instalował te pakiety? Na razie zainstalowałem k3b i mplayera - złego słowa nie powiem. Podziękowania dla autora Nie miałem czasu na resztę, bo to zamiana nowszych wersji na starsze i nie wiem czy coś się nie pokiełbasi. No,ale idzie weekend... /edit/ Poszło szybciej niż myślałem. Wszystko działa Edytowane Listopad 26, 2004 przez wuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi