pitbull82 Napisano Listopad 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2004 Witam Już po raz drugi, gdy chcę coś zainstalować z rpmów wyskakuje taki dziwny komunikat: ostrzeżenie: użytkownik machbuild nie istnieje - użyto konta root Co ono znaczy i co należy z tym zrobić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 25, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2004 Co ono znaczy Znaczy tyle, że paczka była utworzona na koncie machbuild. i co należy z tym zrobić? Nic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganja Napisano Styczeń 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2005 Ten mach cos ,mi sie z Apple kojarzy... Nie pisze tego by zaprzeczyc poprzedniemu postowi, bo to samo z nvidia jest, i nie zwracalem uwagi czemu rebus szuka, ja nie przejmuje sie raczej jakimis pierdolami pod konsila jezeli wszystko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi