MohSETH Napisano Listopad 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2004 Witajcie...jak wiecie jestem poczatkujacym urzytkownikiem (_linuxa_ → Linuksa) ORT...chcialbym sie od was dowiedziec....ktore how-to nalezy poznac zeby bez problemu poruszac sie po Fedorze chocby w stopniu podstawowyw...np. atp-get jak to sie je? Moze wymienicie te sprawy z ktorymi nalezy sie zapoznac na poczatku...a ja juz znajde sobie odpowiednie materialy... POZDRAWIAM:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Listopad 27, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2004 Na początek zajrzyj tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 A ja polecam man, info i pinfo To powinno rozwiazac wiekszosc (jak nie wszystkie) Twoich problemow. A no i jeszcze www.google.com/linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roback Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 Instalacja FC3 dla ludzi Opis jakie paczki wrzucić i jak uzyskać możliwość oglądania filmów. Instalacja sterów do Nvidi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi