DAREK WL. Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 Przeprowadziłem dzis aktualizacje mojej core1 przy pomocy up2date i rezultat mam taki ze mam teraz 2 jadra stare o symbolu 2.4.22-1.2115 i nowe 2199 Rowniez przy uruchamianiu kompa na liscie gruba pojawiły sie 2 'fedory' , ta ze starym jadrem i ta z nowym. Prosze o porade jaki bład popełniłem przy tej aktualizacji, jak usunac stare jadro by system działal dalej z nowym. Chciałbym jeszcze wiedziec czy jest mozliwe osiagniecie czegos takiego aby nacisniecie 'capslock' dawało dzwiek'bip' tak jak pod windows. Bede wdzieczny za wszystkie porady. DAREK kadu; 3548002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 Nie popelniles zadnego bledu. Po prostu stare jadro zostalo zachowane. Zapewne jest zainstalowane z rpm, wiec mozesz je usunac komenda "rpm -e". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi