AlienJR Napisano Listopad 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2004 (edytowane) Witajcie ! Bede sie streszczał Musze zrobić prace na WOK ( wiedza o kulturze ) Mialem zrobic jakies dzidzictwo kultury europejskiej, wiec powiedzialem Linux ! i teraz zastanawiam sei troche nad dwoma podpunktami (ogolnie nie wiem co to znaczy ?): 1. Wartosc subiektywna to to co innni ludzie o tym mysla ?? 2. Wartosc obiektywna to to co ja o tym mysle ?? plz help jest juz pozna pora w niedziele, a ja nie chce skasztanic pracy o moim kochanym jaderku Serdecznie pozdrawiam PS. Jak nie oddam tej pracy to dostane trzecia gale na czysto u tej $&*@& (pani profesor) PPS. jednym slowem SNAFU Juz nieaktualne. Edytowane Listopad 28, 2004 przez AlienJR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MohSETH Napisano Listopad 29, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 Witam:) Wedlug mnie jesli masz pisac o wartosci subiektywnej to mozesz wspomniec tylko co znaczy dla Ciebie Linux...ale bardziej powinienes sie skupic na tym co wnosi on do Twojego zycia jesli jest to temat na wychowanie o kulturze to pownie nes pisac jakie Linux ma wartosci dla Ciebie... dlaczego wedlug Ciebie moze on byc dziedzictwem...podobnie jest w odczuciu obiektywnym...czyli co Linux wnosi do spoleczenstwa...jakie wartosci...dlaczego uwazasz ze Linux jest dziedzictwem kulturowym:) Powiem Ci ze trudny temat sobie wybrales... przynajmniej dla mnie bo Linux w odczuciu subiektywnym to dla mnie czarna magia:) POZDRAWIAM i zycze owocnej pracy Nie zauwazylem ze juz nie aktualne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Listopad 29, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2004 thx za pomoc. dalego sobie rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi