Gość EDZIO Napisano Wrzesień 14, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Witam Tak ostatnio się zastanawiałem, czy ktoś z Państwa spotkał się z tym że kobieta pracuje na RHEL`u lub fedorze? Ciekawi mnie czy kiedykolwiek kobiety zaczną interesować się informatyką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Wrzesień 15, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Sa takie które sie interesuja. Czasem takie na IRC-u spotkasz nawet (-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heos Napisano Wrzesień 16, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Ciekawi mnie czy kiedykolwiek kobiety zaczna interesowac sie informatyka ? Czy to jest warunek konieczny? Nie mozna uzywac Linuksa bez zainteresowania informatyka? Zreszta tych "informatyczek" nie powinno byc az tak malo, kilka lat temu na pierwszym roku informatyki byla ~1/5 kobiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi