marian_boss Napisano Grudzień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 Witam wszystkich Szykuje Mi się w firmię większe wdrożenie linuksa, wybrałem FC2 i w związku z tym mam kilka pytań: 1. Czy legalnie mogę uzuwać ściągniętą z internetu fedore na stacjach roboczych (około 20 sztuk), czy nie będe potrzebował jakiegos papieru (faktura itp) lub pudełka ?? 2. Czy za instalację i konfigurację FC2 mogę pobierać kaskę :-) ?? 3. No i czy licencja FC2 umożliwia wykorzystanie tej dystrybucji do celów komercyjnych (zamierzam postawić na tym serwer i stacje robocze) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddamus Napisano Grudzień 1, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 1. Tak. (Bardziej polecam FC3, chyba, że masz dużo czasu na rozwiązywanie problemów szczególnie związanych z "zamulaniem" systemu. 2. Za każdą pracę możesz pobierać wynagrodzenie. 3. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_boss Napisano Grudzień 1, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 1, 2004 Jeżeli chodzi o FC3 to jak sprawa wygląda ze sprzetem, maszyny przeznaczone na stacje to PIII 1000, 256RAM, HDD 20 no i graf. sieć na płycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pesto Napisano Grudzień 2, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 2, 2004 wystarczy [chya już to pisałem] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi