hoshin Napisano Styczeń 2, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2013 Witam Mam dość irytujący problem z Fedorą. Jakiś czas temu „zainstalowałem” pakiet, który wywalił mi większość innych pakietów z systemu w tym środowisko graficzne. Próbowałem to naprawić, ale zainstalowała mi się jedynie poprawnie plasma. Chce wrócić do podstawowego środowiska w Fedorze, zaznaczam, że przy logowaniu mam ten właściwy ekran logowania, ale nie mogę wybrać innego środowiska niż plasma. Sądzę, że jest to problem dopisania gdzieś informacji o tym, że Xorg jest w systemi i można go wybrać pytananie gdzie? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateczek Napisano Styczeń 2, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2013 yum groupinstall gnome-desktop próbowales czegos takiego?? Zainstaluje ci wszystkie pakiety wchodzace w sklad srodowiska graficznego gnome(domyslne srodowisko graficzne - rozumiem ze chodzi wlasnie o gnome??). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoshin Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2013 Witam Juz sobie poradzilem... Skorzystalem z innego managera logowania w którym byla opcja domyslne srodowisko Eh... teraz jeszcze drukarka sieciowa i bedzie wszystko gralo... Dziekuje za zainteresowania i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi