teemo Napisano Luty 8, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2013 Jak wyżej - gdzie macie wykupiony hosting/ co polecacie? Na 2hi znalazłem spoko ofertę +10% zniżki, ale firmy nie znam Jeżeli coś o niej wiecie albo możecie polecić jakąś inną będę zobowiązany. (jeżeli temat w złym miejscu, proszę o przeniesienie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Luty 8, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2013 Jeśli to nie spam - polecam HekkoNet. Tanio i do tego świetny support, nawet godzinami wieczornymi (ba - o 21 nawet!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Luty 9, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2013 Zależy czego szukasz, nic nie napisałeś o swych oczekiwaniach. Jak coś taniego, niezawodnego i ze standardową konfiguracją to polecam proste.pl. Jeżeli oczekujesz czegoś więcej to megiteam.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karuszka Napisano Marzec 1, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2013 Ja swój hosting mam w AZ.pl. Na razie nie miałam żadnych większych problemów i padów a trzymam u nich dziesięć stron, support też szybki. Jedyna rzecz która mnie strasznie irytuje to to tempo aktualizacji które dokonaliśmy na stronie. Np jeśli na stronie zainstalujemy sobie nowy skrypt to musimy czekać do godz 17 albo 23 na dokonanie zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
politan Napisano Marzec 19, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2013 Polecam ovh i az. Trzymałem tam fora i praktycznie nigdy nie miałem z nimi problemów. Odradzam webd. O ile pomoc jest w porządku, to problemy z połączeniami do bazy + powolność w działaniu są dość uciążliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawowa Napisano Luty 6, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2014 Ja korzystałam i będę korzystać tylko z registro.pl - wszystko gra i buczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi