hazh Napisano Grudzień 3, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 3, 2004 Siemaneczko, od jakiegos czasu probuje zainstalowac GTK i of coz nie ma mozliwosci aby przebieglo to bez zadnych zaklocen Pojawia mi sie blad checking for freetype-config... /usr/local/bin/freetype-config checking For sufficiently new FreeType (at least 2.0.1)... no configure: error: pangoxft Pango backend found but did not find freetype libraries przy czym mam zainstalowane pango-1.6.0-7 freetype-2.1.9-1 pomozcie! w koncu jak mozna instalowac cos z tydzien (dziwie sie, ze jeszcze wytrzymuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Grudzień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2004 przy czym mam zainstalowane pango-1.6.0-7 freetype-2.1.9-1 Nie masz freetype-devel. w koncu jak mozna instalowac cos z tydzien (dziwie sie, ze jeszcze wytrzymuje) Jak się ma już pewne obycie z Linuksem, to instalacja zajmuje chwilkę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi