lysyr Napisano Sierpień 19, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2013 Cześć. Mam pytanko za milion punktow, Co zrobić w F19 zeby wifi i ethernet działało jednoczesnie? Nie moge znalesc zadnej opcji, a rozłacza mi wifi jak tylko podepne kabel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 21, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2013 Dziwne. Na pewno tracisz drugi adres IP? Sprawdź to w ifconfig i nam pokaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie wiem czemu, ale jak podpinałem kabel automatycznie wifi przestawało działać. Wyłączyłem kontrole network managera dla ethernetu i teraz śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 23, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2013 Na marginesie dodam, że to, co zrobiłeś, jest domyślnym ustawieniem w systemie Debian Jak widać, nie bez powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi