endrjun Napisano Styczeń 6, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 6, 2014 Witam... zainstalowałem F20_x86_64 z CD Live. Początkowo w prawym górnym Menu (z NM, regulacją głośności i wyłącznikiem systemu) był segment wskazujący zalogowanego użytkownika, który umożliwiał wylogowanie. Po kolejnej aktualizacji znikł bezpowrotnie. Szukam porady dotyczącej jego przywrócenia. Może ktoś wie jak przywrócić to menu do wersji poinstalacyjnej ? Dosiego Roku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrjun Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2014 Witam... zainstalowałem F20_x86_64 z CD Live. Początkowo w prawym górnym Menu (z NM, regulacją głośności i wyłącznikiem systemu) był segment wskazujący zalogowanego użytkownika, który umożliwiał wylogowanie. Po kolejnej aktualizacji znikł bezpowrotnie. Szukam porady dotyczącej jego przywrócenia. Może ktoś wie jak przywrócić to menu do wersji poinstalacyjnej ? Dosiego Roku ! Eureka ! Po dodaniu drugiego użytkownika pojawł się w tym Menu segment umożliwiający przełączenie na innego lub wylogowanie. Dlaczego przy jednym nie pojawia się ? Czyżby niedoróbka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jusko Napisano Styczeń 12, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 12, 2014 Z tego co wiem, jest to zamierzone działanie w GNOME 3, a przynajmniej było we wcześniejszych wersjach (tj. jeden użytkownik raczej nie ma potrzeby się wylogowywać/przelogowywać, więc domyślnie przycisku nie było, przy większej ilości kont w systemie pojawiał się. Można było jednak po małej zabawie przycisk przywrócić nawet przy jednym koncie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi