Sofcik Napisano Sierpień 4, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2014 I poszło 300/300 -- Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoleKK Napisano Sierpień 4, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 4, 2014 Mało A tak serio, gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofcik Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 5, 2014 Chciałem zrobić 500 ale się zadania skończyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2014 Sofcik, gratuluję. Co uderzasz następnego? Ja planuję we wrześniu w Berlinie zdawać EX236 i EX280. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofcik Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2014 W następny piątek spróbuję EX210 - choć nie wiem czy książka, którą mam obejmuje aktualną wersję egzaminu. No ale spróbujemy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2014 Obecnie egzamn jest jeszcze na czwórce. Ale trwają prace nad piątką. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofcik Napisano Sierpień 22, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2014 Obecnie egzamn jest jeszcze na czwórce. Ale trwają prace nad piątką. Powodzenia. Wiem, że jest na 4ce ale książkę mam chyba jeszcze do wersji 3 Ale w większości przypadków wszystko się pokrywa - za wyjątkiem rozbudowania Quantuma (teraz Neutron) - spróbujemy. Bez walki się nie poddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi