Sofcik Napisano Sierpień 31, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2014 I ten załatwiony Został jeszcze jeden i zamienię E na A -- Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 4, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Piotrek, ty tak nie szalej, bo będzie nas za dużo )) A tak poważnie, to gratuluję. Ja tematu jeszcze nie dotknąłem w kwestii EX210. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofcik Napisano Wrzesień 4, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2014 19.09 mam EX401, a potem zaczynam ścieżkę RHEL7 od RHCSA... będzie zabawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 9, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Piotrek, na jakiej wersji OpenStacka zdawałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofcik Napisano Wrzesień 9, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Książkę miałem na wersję 3 (Grizzly) ale na egzaminie był 4 (Havana). Mało różnic jest między wersjami, główną jest zamiana (i rozbudowa) modułu sieciowego - zamiast Quantum jest Neutron. Składnia jest podobna ale w neutronie jest o wiele więcej różnych rzeczy do OpenvSwitcha. Egzamin jak najbardziej do zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi